Op een open vuur koken - grillen, braden
Op een open vuur - grillen, braden, koken.
Voor veel mensen is barbecueën gewoon een onlosmakelijk onderdeel van een zomerse zaterdagmiddag.
Met zijn praktische boek laat Carsten Bothe zien dat koken op open vuur veel meer is dan alleen gegrilde worstjes en gebakken aardappelen van de houtskoolgrill.
Romantiek bij het kampvuur en ongewone culinaire hoogstandjes zorgen samen voor onvergetelijke ervaringen voor het hele gezin of een grote groep vrienden.
Of er nu een gans aan een touw wordt geroosterd of een varken wordt geroosterd in de aardeoven, of de iconische Dutch oven wordt gebruikt of gewoon een pan en grill, of rosbief wordt gekookt in de hete as of zelfs brood wordt gebakken.
Uit de inhoud:
- Ontwerp van een kampvuur om te koken, benodigde apparatuur, verschillende methoden
- Roosteren in de hete as, grillen boven de sintels
- Earth oven, klei roosteren, Dutch oven
- Gebraden aan het spit en braden aan een touw
- Bak rond het kampvuur
- Koken in de waterkoker: van soep tot warme dranken
- Asado - grillen als de gaucho's
Details:
- 168 pagina's, meer dan 200 kleurenillustraties, 16,5 x 22 cm, hardcover
( Het boek is in Duits geschreven! )